Zes nieuwe DAF’s voor Limpens

749

ELSLOO – Directeur Leo Loven van Loven Trucks heeft onlangs samen met directeur Jan van Keulen van DAF Nederland, zes nieuwe DAF XF SSC trekkers aan de directie Guus Limpens en zijn zoon Jasper Limpens overhandigd.

Zes nieuwe DAF’s voor LimpensDe nieuws DAF’s zijn uitgerust met een AS Tronic-versnellingsbak met twaalf versnellingen, verlichting units gemonteerd in de bumper met gecombineerde functie voor mistlamp en bochtverlichting en Skylights geïntegreerd in het cabine dak. Verder zijn de voertuigen uitgerust met een scala van veiligheidssystemen voor de chauffeur en systemen voor schadepreventie. De cabines zijn door de eigen spuiterij van Loven Trucks geheel klaargemaakt in de Limpens-uitvoering.

‘Meer dan 50 jaar DAF’

In 2015 bestaat de firma Limpens 85 jaar. Limpens heeft zich sinds 1930 ontwikkeld van bulktransporteur naar een logistieke partner. Guus Limpens is de derde generatie en zijn zonen Thijs en Jasper Limpens zijn inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. ‘We are Limpens’ is het motto, waarmee ze onderstrepen dat kwaliteit in de logistieke sector vooral een aspect is van menselijke aandacht en zorg voor detail.

De vrachtwagencombinaties van Limpens rijden door de gehele Europese Unie, waarbij de nadruk ligt op de landen van de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de UK. Limpens biedt de klanten een uitgebreid dienstenpakket aan, waaronder ADR Transport droog en vloeibaar, beveiligde parking, bulktransport, cleaning, logistics en silo rental. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief