Zes Nederlanders strijden tijdens Pinksterraces op Zandvoort

403

Zes Nederlanders, twee Duitsers en twee Britten strijden het komende pinksterweekeinde tijdens de Pinksterraces  op het circuit van Zandvoort voor de prijzen. De mannen van The Truckrace Battle staan aan de start voor hun eerste race van het jaar.

De organisatie is er van overtuigd dat ondanks het kleine startveld de races bijzonder spannend worden. ‘Alle trucks en coureurs zijn in staat om voor een Zes Nederlanders strijden tijdens Pinksterraces op Zandvoortpodiumpositie te strijden, wat bijzonder spannende races oplevert. Buiten de races om is iedereen welkom in het rennerskwartier, bijvoorbeeld voor een praatje met de coureurs, een blik op de techniek of om met zo’n racend monster op de foto de gaan.’

Op vrijdagmiddag zijn de eerste kwalificaties voor de truckracers. In tegenstelling tot bij veel andere klassen zijn hier ook al punten te halen, in ieder geval al één voor elk gereden rondje. Het publiek is hierbij de grote winnaar, in plaats van naar een leeg circuit te kijken zullen de trucks juist zoveel mogelijk op de baan zijn. Zaterdagmiddag is de eerste race, waarna de teams de hele zondag hebben om bij te komen, maar vooral om zich voor te bereiden op maandag: dan zijn er maar liefst twee races.

Naast truckraces kun je ook genieten van diverse andere raceklasses, zoals de BMW Challenge, Ferrari Trophy, Formido Suzuki Swift cup, Mazda MaX-5, Lotus cup, Kia Lotos race en de Porsche GT3 cup. (Bron: The Truckrace Battle)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief