Zes keer DAF Euro 6 voor Jansen Transport Urk

501

Jansen Transport Urk heeft onlangs de 6e DAF Euro 6 in ontvangst mogen nemen uit handen van de Bjorn Elijzen , verkoopadviseur Cosmo Trucks Zwolle. De totale levering bestond uit 5 stuks DAF FTP XF 460 Super Space Cab en 1 DAF FT CF 440 Space Cab.

De meest recente investeringen van Jansen Transport Urk zijn gedaan op het vlak van de Euro 6 trucks van DAF. De combinatie van enthousiasme van de eigen chauffeurs , een laag brandstofverbruik en goede ervaringen met Cosmo Trucks Zwolle op after sales gebied maakten hebben de keuze voor DAF en Cosmo Trucks bepaald.

Zes DAF Euro 6 voor Jansen Transport UrkCharter

Jansen Transport Urk is reeds sinds 1984 actief als zelfstandig opererend transportbedrijf. Men is  begonnen als charter en vanaf 1984 wordt het bedrijf geleid door Evert Jansen en Mop Jansen-De Wit. De huidige dagelijkse leiding wordt nog steeds door Evert en Mop ingevuld waarbij er voor de komende jaren opvolging is aangewezen in de persoon van Alie van Lenten-Jansen.

Familiebedrijf

Jansen Transport is een echt familiebedrijf waar bijna ieder familielid -kinderen en inmiddels zelfs kleinkinderen- zijn of haar onmisbare rol in speelt.

Jansen Transport heeft al jaren geleden een keuze gemaakt om opleggers en DAF trekkers in onderhoud te geven bij o.a. Cosmo Trucks Zwolle om zo maximale service te kunnen verlenen aan haar opdrachtgevers. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief