Yanmar en Vetus kiezen voor DHL

1071

UTRECHT – Yanmar, wereldwijd producent en leverancier van moderne dieselmotoren en eindproducten heeft samen met dochterbedrijf Vetus het partnerschap met DHL als preferred supplier verlengd en uitgebreid. DHL wordt ingezet voor het wereldwijde expres-, pakket- en vrachtvervoer.

DHL breidt Same Day wagenpark voor spoedservice uitDe bedrijven zetten bij hun samenwerking in op efficiency- en kwaliteitsverbetering. Dat komt onder meer tot uiting in het combineren van afhaalmomenten voor verschillende bestemmingen en vervoersmodaliteiten. Ook worden er gezamenlijk kwaliteitsinitiatieven opgestart.

Almere

Het transport van onderdelen voor landbouw, industrie, scheepvaart en energie, alle reserveonderdelen en spoedbestellingen vindt plaats vanuit het Europese distributiecentrum van Yanmar in Almere. Het transport van scheepsmotoren en scheepsonderdelen gebeurt vanuit het distributiecentrum van Vetus in Schiedam. Bij dit transport worden de services van de DHL-bedrijven Express, Parcel en Freight ingezet.

Het betreft internationale expreszendingen, binnenlandse en internationale pakketzendingen en vrachtvervoer over de weg. Goederen voor uiteenlopende vervoersmodaliteiten als weg- en luchttransport en uiteenlopende bestemmingen worden tegelijk bij het distributiecentrum opgehaald en binnen de DHL-organisatie gesorteerd en verwerkt. (Bron: DHL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief