Winnaars TLN Ondernemersprijs

465

STG Specker Transport uit Grootebroek, Oldenburger|Fritom uit Veendam en Bode Scholten uit Zoetermeer zijn de winnaars van de TLN Ondernemersprijs 2014. De winnaars werden bekendgemaakt tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) in Studio 21 in Hilversum.

Winnaar in de categorie kleine bedrijven is STG Specker Transport uit Grootebroek. In de categorie middel ging Oldenburger|Fritom uit Veendam met de Ondernemersprijs naar huis. In de categorie grote bedrijven heeft Bode Scholten uit Zoetermeer de Ondernemersprijs in de wacht gesleept. Winnaars TLN Ondernemersprijs 2014De winnaars ontvingen de prijs uit handen van de juryvoorzitter Annemarie van Gaal.

De TLN Ondernemersprijs is binnen de sector een prestigieuze prijs. Dit jaar ging de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners die hebben aangetoond alle aspecten van het ondernemerschap te beheersen. Voor veel bedrijven lag de focus de afgelopen jaren op overleven en minder bij nieuwe ontwikkelingen en trends. Deze periode heeft veel gevraagd van het ondernemerschap. Dit jaar is daarom de focus gelegd op hoe ondernemers zich staande weten te houden in deze lastige tijd. Welke maatregelen en aanpassingen heeft een bedrijf genomen op gebied van strategie en visie, personeel, middelen, klanten en financiën om de marktpositie te behouden of verstevigen.

TLN wil met de jaarlijkse uitreiking van deze prijs ondernemers stimuleren meer aandacht te schenken aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

Finaleronde
Gedurende de eerste selectierondes is een groot aantal ondernemers kritisch beoordeeld. Uit deze selectieronde zijn uiteindelijk negen gerenommeerde ondernemers doorgedrongen tot de finaleronde.

Categorie klein
– Mellink Transport uit Eibergen
– STG Specker Transport Grootebroek uit Grootebroek
– Verhoeven XXL uit Mill

Categorie middel
– Oldenburger|Fritom uit Veendam
– Alfons Freriks Logistics uit Veenwouden
– Combinex uit Zuid-Beijerland

Categorie groot
– Bode Scholten uit Zoetermeer
– St. vd Brink uit Ermelo
– Veenstra|Fritom uit Heeg (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter