Wim Pot nieuwe vicevoorzitter TLN bestuur

527

ZOETERMEER – Wim Pot is de nieuwe vicevoorzitter van het TLN-bestuur. TLN benoemde aftredend vicevoorzitter Willem Heeren tijdens het TLN-congres van afgelopen weekeinde tot erelid.Wim Pot nieuwe vicevoorzitter TLN bestuurWim Pot (1957) is directeur van het familiebedrijf Pot Verhuizingen/Logistiek in Amersfoort. Het bedrijf is, met vestigingen in heel Midden-Nederland, één van de grootste verhuisbedrijven van Nederland. Bovendien is het bedrijf Hofleverancier.

‘Grote aanwinst’

TLN-Voorzitter Arthur van Dijk vindt Wim Pot een grote aanwinst voor het bestuur. ‘Door zijn brede ervaring als bestuurder bij onder andere TLN, het mobiliteitsplatform Bereikbaar Amersfoort en als initiatiefnemer van de (eerste) Kredietunie Midden Nederland is Wim Pot een grote aanwinst voor het bestuur.’

Erelidmaatschap

Willem Heeren werd tijdens het congres benoemd tot erelid. ‘Hij heeft als oud-voorzitter van KNV goederenvervoer een belangrijke rol gespeeld in het fusieproces tussen KNV en TLN. 
Een verenigingshart, in combinatie met kennis van de transportsector en grote inzet maakten Willem Heeren van grote waarde voor de vereniging.’ (Bron: TLN)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief