Wim Bosman in Hall of Fame van John Deere

502

Wim Bosman heeft erkenning verdiend als een Partner-level leverancier voor 2013 en is  opgenomen in de Supplier Hall of Fame in het John Deere Achieving Excellence Program. De Hall of Fame status wordt gegeven nadat een leverancier een Partner-level status voor vijf achtereenvolgende Jaren heeft verkregen. Partner-level is het hoogst te behalen leveranciersniveau bij Deere & Company.

Wim Bosman in Hall of Fame van John DeereWim Bosman ’s-Heerenberg werd voor deze status geselecteerd door erkenning van John Deere in de toewijding die Wim Bosman laat zien bij het leveren van producten en diensten van uitmuntende kwaliteit, alsmede de commitment voor continue verbetering. Mark Newman, CEO Wim Bosman Groep, en Liane Philipsen, European Sales Director, hebben de erkenning persoonlijk in ontvangst genomen tijdens een formele bijeenkomst op 18 februari 2014 in Moline (USA).

Wim Bosman is leverancier van logistieke en configuratiediensten voor commerciële en agrarische goederen aan John Deere operaties in regio II (EMEA). Leveranciers die deelnemen in het Achieving Excellence Program worden jaarlijks beoordeeld op verschillende prestatie-indicatoren zoals kwaliteit- en kostenmanagement, distributie, technische ondersteuning en relatiebeheer, wat een maatstaf is voor pro activiteit en ontvankelijkheid. Het management van John Deere heeft het Achieving Excellence Program in 1991 opgestart ter beoordeling van leveranciers en ter stimulering van continue verbetering door deze leveranciers. (Bron: Wim Bosman)

Volg TotaalTrans op Twitter