Wim Bosman en Laborijn verlengen samenwerking

2280

’S-HEERENBERG Wim Bosman Logistics en Laborijn verlengen hun samenwerking voor onbepaalde duur. Gezamenlijke ambitie is het creëren van duurzame arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

bosman1Laborijn ontstond 1 januari 2016 na het samengaan van Werk & Inkomen van de gemeente Doetinchem, ISWI uit Ou4bde IJsselstreek en Wedeo. Doel was een efficiënte en effectieve uitvoering van de Participatiewet.

Van 5 naar 60
Zes jaar geleden begon Wim Bosman met een groep van vijf medewerkers met een enkel project. Inmiddels werken op de afdeling co-packing meer dan 60 medewerkers die value added activiteiten uitvoeren, zoals labelen, displays bouwen, ompakken en promotiekrimps produceren.
Het succes van de samenwerking wordt volgens beide partijen toegewezen aan het enthousiasme van de nieuwe medewerkers, de organisatie en ondersteuning vanuit Laborijn en het commerciële succes van Wim Bosman. Met het ondertekenen van het nieuwe contract bouwen de partijen verder aan een succesvol partnership, voor continuïteit van duurzame arbeidsplekken.

MVO platform bind!
Wim Bosman en Laborijn laten hun ambitie ook zien door het platform bind!, waar initiatiefnemer Laborijn en oprichter Wim Bosman zich actief voor inzetten. MVO platform bind! is een snel groeiend netwerk van werkgevers die kansen willen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het platform inspireert, informeert en helpt organisaties verder op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Partners van bind! dragen hun steentje bij en creëren kansen voor anderen én zichzelf.