Willem de Vries directeur Sectorinstituut Transport en Logistiek

702

GOUDA – Willem de Vries wordt per 1 maart de nieuwe directeur Sectorinstituut Transport en Logistiek. Hij volgt daarmee interim-directeur Ineke Strijp op. De Vries was jarenlang  directeur van Randstad Transport/GPd Wegvervoer.

Willem de Vries directeur Sectorinstituut Transport en Logistiek‘Er ligt een grote uitdaging met volop kansen te wachten’, zegt Willem de Vries. ‘Als nieuwe organisatie gaan we ons de komende tijd  focussen op het ondersteunen van (leerling)werknemers en werkgevers bij (leren)werken, opleiding en gezondheid in transport en logistiek.’

Sectorinstituut Transport en Logistiek is in opdracht van SOOB recent voortgekomen uit een fusie van VTL, Gezond Transport en Fuwa Wegvervoer. De Raad van Toezicht van het Sectorinstituut heeft veel vertrouwen in de versterking van de organisatie met De Vries. ‘Willem de Vries kent de sector door en door en kan vanuit de praktijk goed inspelen op ontwikkelingen in de markt die van belang zijn bij het zorgen voor voldoende instroom en het inzetbaar houden van werknemers. Met zijn kennis en ervaring kan het Sectorinstituut Transport en Logistiek de ingezette nieuwe koers namens en voor de sector met volle kracht continueren.’ (Bron: STL)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief