Werknemers logistiek somber over toekomst

811

Werknemers die in de logistiek werken, zijn somber over de werkgelegenheid in hun branche. Een op de vier werknemers verwacht zelfs dat zijn/haar baan binnen drie maanden vervalt.

Werknemers logistiek somber over toekomstUit de Barometer voor de logistieke sector van Logistiekcv.nl blikt verder dat het aantal vacatures in de logistieke sector historisch laag is. Van de mensen die een logistieke baan zoeken, verwacht meer dan driekwart binnen drie maanden geen passende baan te kunnen vinden. Uit het onderzoek blijkt ook dat bedrijven zo’n 60% van de vacatures de komende maanden intern gaan invullen.

LogistiekCV is een initiatief van SCM Recruitment en DM4Life. LogistiekCV.nl is een ontmoetingsplaats voor logistieke specialisten in Nederland. Werkgevers vinden hier honderden actuele CV’s van logistieke experts. Werknemers kunnen kiezen uit tientallen vacatures in de logistieke sector. LogistiekCV.nl brengt werkgevers en werknemers snel en goedkoop bij elkaar voor operationele en middle management functies met een jaarsalaris tot € 50.000 bruto per jaar.