Wehkamp bezorgt grote artikelen voortaan ook op zaterdag

584

ZWOLLE – Wehkamp gaat grote artikelen zoals wasmachines, koelkasten, banken en televisies voortaan ook op zaterdag bezorgen. Het online warenhuis begint vanaf deze week met de service, die in deze omvang uniek is voor de Nederlandse markt. Onlangs breidde het online warenhuis zijn servicepakket al uit met een extra bezorgdag op maandag voor nagenoeg het volledige assortiment.

Wehkamp bouwt grootste distributiecentrum online retailTer voorbereiding heeft wehkamp.nl de zaterdagbezorging uitgebreid getest. Dat gebeurde in samenwerking met distributiepartner PostNL. Na de succesvolle testperiode gaat wehkamp.nl nu landelijk van start.

Tijdvensters

‘We zijn erg blij met de geslaagde testperiode, want bezorging op zaterdag van grotere artikelen in deze omvang is uniek in Nederland’, aldus Sander Bolmer, manager Logistics & Warehousing van wehkamp.nl. ‘We bieden de klant hiermee nog meer keuze, ook het ontvangen van grote artikelen buiten reguliere werktijden om is nu mogelijk. Lang wachten op een bezorging is niet meer nodig. En dat gaan we in de nabije toekomst nog verder verbeteren door onze klanten ook voor grote pakketten uit tijdvensters te laten kiezen in het check out proces.’

De grootste

Wehkamp.nl opent in de zomer van 2015 de deuren van het grootste distributiecentrum voor online retail ter wereld. De geavanceerde logistiek in dit distributiecentrum is helemaal ingericht op snelle levering: binnen 30 minuten na een bestelling van een klant, staat het pakket verzendklaar. Hierdoor is het straks mogelijk om dezelfde dag nog het pakket bij de klant te bezorgen. (Bron: Wehkamp)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief