Weekendafsluiting A1 bij knooppunt Hoevelaken

411

Rijkswaterstaat hervat vrijdag 18 oktober tot maandag 21 oktober de onderhoudswerkzaamheden op de parallelrijbaan van de A1 op knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam. Tijdens de werkzaamheden is de parallelrijbaan afgesloten en zijn meerdere verbindingswegen dicht.

Door het slechte weer moest Rijkswaterstaat de werkzaamheden vorig weekend stilleggen. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd tussen de 10 en 30 minuten.

RWS begint met verdubbeling verbindingsweg A1 naar A30Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt en de voegovergangen om een vlotte en veilige doorstroming van het wegverkeer te behouden.

Afsluitingen en omleidingsroutes
De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 18 oktober 21.00 uur tot maandag 21 oktober 05.00 uur.

– A1 parallelrijbaan op knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam afgesloten
Verkeer in de richting van Hoevelaken, Amersfoort en Zwolle wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Noord (13). Verkeer in de richting van Utrecht wordt omgeleid via de A1 tot knooppunt Eemnes, gevolgd door de A27 richting Utrecht.

– A1 afrit Hoevelaken (14) afgesloten
Verkeer wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Noord (13) op de A1 naar afrit Amersfoort (8) op de A28 richting Utrecht.

– A1 oprit Hoevelaken (14) afgesloten
Verkeer in de richting van Utrecht en Amsterdam wordt omgeleid via de A1 richting Apeldoorn en af- en oprit Voorthuizen (16). Verkeer in de richting van Zwolle wordt omgeleid via het onderliggend wegennet naar oprit Amersfoort-Vathorst (8a) op de A28.

Adviesroute vanuit Apeldoorn richting Utrecht
Volg de A1 tot Barneveld, gevolgd door de A30 richting Ede, neem vervolgens de A12 richting Utrecht. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter