Walstroom en drinkwater voor binnenvaart in Wijnegem

1906

WIJNEGEM – De binnenvaart kan vanaf vandaag in de wachthaven van Wijnegem op het Albertkanaal terecht voor de afname van walstroom en drinkwater. De binnenvaartondernemer kan hier ook zijn huishoudelijk afval afgeven in afgesloten afvalcontainers.

walstroomAlle stroom- en waterafnamepunten zitten in afgesloten kasten. Deze kunnen geopend worden door middel van een code die de gebruiker ontvangt bij het opstarten van zijn sessie. Op deze manier zijn alle aansluitingen beschermd tegen vandalisme.  De kasten zijn voorzien van verschillende soorten stekkers van het type CEE, monofasig 16a, driefasig 32 ampère en driefasig 63 ampère en er wordt maximaal 32 ampère afgeleverd. Op deze manier kan iedere gebruiker geholpen worden.

Registreren

Om gebruik te kunnen maken van deze voorzieningen moet de gebruiker zich eenmalig registreren op flanderslogistics  en vervolgens klikken op aanvragen. De betaling van deze diensten gebeurt eveneens via deze applicatie. De prijs voor de elektriciteit is 0,27 €/kWh. De applicatie is ook beschikbaar via de gratis Walstroom app, die momenteel al verkrijgbaar is voor android.  Binnenkort is deze ook beschikbaar voor iOS.

Download de handleiding van de applicatie. Voor meer informatie: RIS-Hasselt op nummer 011 27 99 00.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief