Wachtplaatsen binnenvaart in Vlissingen niet beschikbaar

649

Doordat er meer herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd dan vooraf voorzien, is het van maandag 27 oktober tot en met donderdag 30 oktober niet mogelijk om aan wal te gaan bij de wachtplaatsen Westhof in Vlissingen-Oost. Als alternatieve plaats om een ploegenwissel uit te voeren of om de auto af te zetten is de autoafzetplaats Scaldia te gebruiken. (havennummer 5911).

Wachtplaatsen binnenvaart in Vlissingen niet beschikbaarVanaf vrijdag 24 oktober tot en met donderdag 30 oktober is ook het watertappunt buiten werking en kan niet worden voorzien in drinkwater. Het is raadzaam om drinkwater in te nemen voordat de havens van Vlissingen-Oost worden aangedaan in deze periode. Meren aan de ligplaatsen zal soms beperkt mogelijk zijn, of onder voorwaarden die worden aangegeven door de havendienst van Zeeland Seaports. In noodgevallen kan de havendienst bemiddelen voor het verkrijgen van drinkwater

De wachtplaatsen zijn vanaf maandag 24 november 2014 weer volledig beschikbaar zonder belemmeringen. (Bron: Zeeland Seaports)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief