Waberer’s bestelt 1.000 DAF’s

419

Waberer’s International Pte. Co., één van Europa’s grootste transportbedrijven, heeft 1.000 nieuwe DAF CF en XF trucks aangeschaft om haar vloot te vernieuwen. De order werd ondertekend tijdens de IAA tentoonstelling in Hannover door György Wáberer, chairman en CEO van Waberer’s International en Ron Bonsen, lid van de Board of Management van DAF Trucks en verantwoordelijk voor Marketing & Sales.

Waberer’s bestelt 1.000 DAF trucksDe voertuigen worden dit jaar en volgend jaar worden afgeleverd. Als gevolg van deze nieuwe order bestaat straks bijna de helft van de vloot van 3.300 vrachtwagens van Waberer’s uit DAF trucks.

3.000e DAF

‘We hebben opnieuw gekozen voor DAF vanwege de betrouwbaarheid, de hoge kwaliteit, het lage brandstofverbruik en de gunstige onderhoudskosten’, aldus György Wáberer, na de contractondertekening. Hij voegde daaraan toe dat met deze order ook de 3.000e truck van de Nederlandse fabrikant werd aangeschaft. ‘Andere belangrijke selectiecriteria zijn de binnenruimte en het comfort van de cabines en de aanwezigheid van belangrijke veiligheidsvoorzieningen. Als één van Europa’s meest toonaangevende transportondernemingen focussen we ons op het transport over de lange afstand. Onze combinaties vervoeren de goederen van onze klanten door heel Europa. De gemiddelde afstand per rit is ongeveer 1.500 kilometer en daarom hechten we veel waarde aan de best mogelijke arbeidsomstandigheden voor onze chauffeurs. We hebben al onze trucks besteld met een ruime cabine en een uitgebreide uitrusting.’

Langdurige relatie

‘Het is voor ons een grote erkenning dat één van Europa’s meest toonaangevende transportondernemingen weer voor DAF gekozen heeft’, aldus Ron Bonsen. ‘De huidige overeenkomst zal de succesvolle en langdurige relatie tussen de twee ondernemingen verder versterken. We zijn er trots op de grootste truckleverancier voor Waberer’s te zijn, een onderneming die continu werkt aan het verder verbeteren van haar operationele efficiency.’ (Bron: DAF)

Meer nieuws over Waberer’s:
Hongaarse Waberer’s zoekt per direct 400 nieuwe chauffeurs
Waberer’s koopt voor honderd miljoen nieuwe trucks en trailers
Waberer’s opent vestiging in Nederland

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief