Waalwijkse vervoerders nemen failliete De Rooij Waalwijk over

528

Drie Waalwijkse vervoerders hebben de transport- en distributie-activiteiten van het onlangs failliet verklaarde transportbedrijf De Rooij in Waalwijk overgenomen.

Riwo Logistics, Transportbedrijf J. van der Linden en Furniture Logistics Waalwijk hebben de activiteiten onder elkaar verdeeld per specialisme. Hiermee is volgens Transportbedrijf De Rooij uit Waalwijk faillietde drie de continuïteit van de dienstverlening voor de klanten van De Rooij gewaarborgd. Ook is een groot deel van het personeel van De Rooij een arbeidsplaats aangeboden.

Riwo Logistics zet de algemene distributie van De Rooij voort. Riwo integreert deze activiteiten in Riwo Transport. Furniture Logistics zet de meubeldistributie voort. Voor de distributie van bouwmaterialen en leveringen met meeneemheftrucks (de zogenaamde Kooi-aap) is door Riwo en Van der Linden, in gezamenlijkheid, een nieuwe entiteit opgericht welke verder gaat onder de naam De Rooij XL.

De logistieke activiteiten van De Rooij Waalwijk Logistiek worden onder verantwoording van directeur Marcel de Rooij in de huidige vorm voortgezet, waarbij de transportdiensten van de drie als verlengstuk worden ingezet. (Bron: Riwo)

Volg TotaalTrans op Twitter