VTL vindt elke maand voor vijftig chauffeurs een baan

409

Ongeveer vijftig chauffeurs vinden elke maand een nieuwe baan via het VTL MobiliteitsCentrum transport. Een toename van bijna 50% ten opzichte van vorig jaar dankzij een betere vindbaarheid van het VTL MobiliteitsCentrum transport door werkgevers met vacatures en chauffeurs op zoek naar een baan.

Sinds 2009 heeft het VTL MobiliteitsCentrum transport ruim 1.800 chauffeurs bemiddeld. Dit jaar verwacht het MobilieitsCentrum in totaal circa 500 chauffeurs naar ander werk te bemiddelen. Steeds meer werkgevers melden hun vacatures aan bij het MobiliteitsCentrum transport.

VTL vindt elke maand voor vijftig chauffeurs een baanNieuwe website
Om de dienstverlening naar werkgevers en chauffeurs nog verder te verbeteren, is de website van het VTL MobiliteitsCentrum transport in een nieuw jasje gestoken en daardoor nog overzichtelijker en informatiever. De profielpagina’s waarmee kandidaten en werkgevers zich kunnen presenteren, zijn uitgebreid met extra informatie.

Uploaden filmpjes
De site sluit aan bij innovatieve ontwikkelingen in arbeidsmarktcommunicatie: werkgevers kunnen bijvoorbeeld een filmpje uploaden, waarmee ze zich op een heel persoonlijke manier aan kandidaten kunnen voorstellen. Van bedrijven die een vacature geplaatst hebben, wordt het logo op de homepage geplaatst, zodat chauffeurs die interesse hebben in de vacatures bij dit bedrijf, direct kunnen doorklikken naar de bedrijfspresentatie.

Jobalerts
Nieuw zijn ook de jobalerts. Chauffeurs die bij het VTL MobiliteitsCentrum transport staan ingeschreven, kunnen zich hiervoor aanmelden. Wanneer er een nieuwe vacature is die aansluit bij hun profiel, ontvangen ze een alert, zodat altijd op de hoogte zijn van de meest actuele vacatures.

Snel vacatures vervullen
Voor chauffeurs én voor werkgevers geeft de website nog meer inzicht in vraag en aanbod, waardoor chauffeurs gerichter kunnen solliciteren en sneller aan het werk geholpen worden en werkgevers hun vacatures sneller kunnen vervullen.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter