Vrouw overlijdt bij aanrijding met vrachtwagen

583

Een 29-jarige vrouw uit Zwijndrecht is woensdagavond rond zeven uur bij een aanrijding met een vrachtwagen in Drunen om het leven. Ze zat als passagier in een auto die werd bestuurd door een 45-jarige man uit Dordrecht.

Het tweetal sloeg linksaf maar zagen daarbij kennelijk door nog onbekende oorzaak een tegemoetkomende vrachtwagen over het hoofd. De bestuurder van de politievrachtauto, een 31-jarige man uit Groot-Ammers, probeerde door hard remmen een aanrijding te voorkomen maar dat mocht niet baten. De personenauto werd in de rechterflank aangereden en vervolgens door de klap tegen een andere auto geduwd. Deze auto raakte beschadigd maar de inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Het slachtoffer overleed ter plaatse. Zij en de bestuurder moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald. De bestuurder werd met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie deed onderzoek op de plaats van de aanrijding. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief