Vrachtwagens kunnen volgend jaar LNG tanken bij TruckEasy

792

Vanaf volgend jaar is het voor vrachtwagens mogelijk om LNG te tanken via de onbemande TruckEasy tankstations van DCB Energy. Met de bouw van de eerste stations in Rotterdam en Roosendaal wordt binnenkort begonnen.

Vrachtwagens kunnen volgend jaar LNG tanken bij TruckEasyVolgens DCB Energy is LNG de brandstof van de toekomst voor transport en logistiek. Daarom kiest zij ervoor een van de eerste aanbieders te zijn van deze duurzame brandstof, die veel voordelen oplevert. Ook loopt DCB Energy hiermee voorop in het aanbieden van LNG op de belangrijkste transportroutes in de Benelux.

LNG
Binnen de transportsector is de verwachting dat LNG (Liquefied Natural Gas) de komende jaren grote stappen gaat maken. Een belangrijke speerpunt uit de visie van DCB Energy voor de toekomst is LNG als duurzame brandstof voor de transportbranche. Daarom wordt de brandstof in 2014 geïntroduceerd bij TruckEasy tankstations in Rotterdam en Roosendaal. Daarbij bouwt DCB Energy nog drie andere LNG stations op de drukste transportroutes van Nederland om in korte tijd naar 10 locaties LNG te kunnen uitgroeien.

TruckEasy netwerk
Het netwerk van DCB Energy telt twintig onbemande TruckEasy tanklocaties welke zijn ingericht voor groot transport en liggen langs de belangrijke transportroutes in de Benelux. In lijn met de visie van DCB Energy zijn veel TruckEasy locaties geschikt voor groene brandstoffen als CNG, AdBlue, Biodiesel en LNG.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter