Vrachtwagenchauffeur ziet file te laat

737

DRUTEN – Een vrouw van 34 uit Druten en een vrouw van 20 jaar uit Maasbommel zijn dinsdagochtend gewond geraakt ter hoogte van Druten nadat een een 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Waalwijk op een langzaam rijdende rij auto’s.

PolitieautoTer hoogte van Druten merkte de trucker, mogelijk door het felle zonlicht, de langzaam rijdende rij auto’s te laat op en botste tegen de laatste auto aan, bestuurd door de 34-jarige Drutense. De auto vloog door de klap de berm in en kwam in een naastgelegen sloot terecht. Omstanders hebben de vrouw uit de auto bevrijd. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het RadboudUMC.

De auto die vóór het eerste slachtoffer in de rij stond werd ook door de vrachtwagen geraakt. De 20-jarige vrouw die de auto bestuurde raakte daarbij gewond aan haar nek en is ter controle overgebracht naar het CWZ. Er waren diverse getuigen van het ongeval. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het bergen van de auto’s. De politie doet nader onderzoek en zal proces-verbaal opmaken. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief