Vrachtwagenchauffeur verongelukt bij aanrijding A15

649

Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagavond 15 april verongelukt bij een aanrijding op de A15 in de richting van Nijmegen, nabij knooppunt Deil. De chauffeur reed vermoedelijk in op een file die ontstaan was na een aanrijding iets verder op.

PolitieautoRond half zeven gebeurde een aanrijding op de A15 richting Nijmegen ter hoogte van Geldermalsen. Daar kwamen twee vrachtwagens en een auto met elkaar in botsing. Voor zover nu bekend is, raakte bij die aanrijding niemand gewond. Achter de aanrijding ontstond vervolgens een file. Omstreeks half acht reed een vrachtwagen vermoedelijk in op een vrachtwagen in de staart van de file. De chauffeur van de achterste vrachtwagen kwam daarbij om het leven. De andere chauffeur raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De A15 was tot zeker middernacht afgesloten tussen Leerdam en Deil. De politie doet onderzoek naar de identiteit van het dodelijke slachtoffer en naar de exacte toedracht van de aanrijdingen. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief