Vrachtwagenchauffeur rijdt na ruzie in op personeel takelbedrijf

576

Een vrachtwagenchauffeur is woensdagavond in Someren op het personeel van een takelbedrijf ingereden. De onder invloed van alcohol verkerende chauffeur kreeg met de bergers onenigheid over de rekening.

De vrachtwagenchaffeur was in Nederweert in de berm geraakt. Eenmaal ter plaatse hielpen de medewerkers de chauffeur door het voertuig los te trekken uit de berm. Vervolgens ontstond er een conflict over het betalen van de rekening en werd afgesproken om naar het takelbedrijf in Someren Politie vindt gestolen auto in vrachtwagente rijden. Daar ontstond opnieuw onenigheid, waarop de chauffeur zijn vrachtwagen instapte en op de medewerkers van het bedrijf inreed. Het tweetal kon op tijd wegspringen, maar een medewerker werd door de vrachtwagen geraakt aan zijn knie. Hij heeft zich daarvoor onder doktersbehandeling moeten stellen.

Onder invloed

De medewerkers waarschuwden de politie en één van de mannen achtervolgde het voertuig tot agenten de vrachtauto op de Hugterweg lieten stoppen en de chauffeur arresteerden. Op het bureau blies de verdachte 650/ugl, wat neer komt op 1,50 promille. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Hij zit vast voor verder onderzoek. (Bron: Politie)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief