Vrachtwagenchauffeur overlijdt bij aanrijding op A2 Maastricht

627

MAASTRICHT – Een vrachtwagenchauffeur is woensdag op de A2 bij Maastricht om het leven gekomen, nadat hij met zijn vrachtwagen bovenop de achterkant van een andere vrachtwagen botste, die voor hem reed.

Vrachtwagenchauffeur overlijdt bij aanrijding op A2 MaastrichtHet ongeval gebeurde rond half vijf in de middag in noordelijke rijrichting tussen Gronsveld en het Europaplein ter hoogte van de woonwijk De Heeg.  Door de botsing schoof de tweede vrachtwagen naar voren waardoor nog twee vrachtwagens bij het ongeval werden betrokken. De achterste drie vrachtwagen moeten worden geborgen, slechts het voorste voertuig kan op eigen kracht worden verplaatst. Als gevolg van de klap raakte de bestuurder van de achterste vrachtwagen ernstig bekneld in de cabine van zijn vrachtwagen. Hij bleek te zijn overleden.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft technisch onderzoek uitgevoerd. Het verkeer in noordelijke rijrichting werd omgeleid via de Rijksweg in Maastricht. De A2 was nog geruime tijd gesloten blijven in verband met de bergingswerkzaamheden. (Bron: Politie/Foto’s: Weginspecteur Guido via Twitter)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief