Vrachtwagenchauffeur geschept; automobilist rijdt door

636

Een 25-jarige vrachtwagenchauffeur uit Heerenveen werd woensdagmiddag op de Kerklaan in Haren door een nog onbekende automobilist aangereden. De chauffeur, die naast zijn vrachtwagen stond, liep dusdanig letsel op dat hij in een ziekenhuis moest worden opgenomen. De automobilist reed na het ongeluk door en is nog spoorloos.

politieDe vrachtwagenchauffeur had op de Kerklaan lading gelost en rond het middaguur zijn mobiele heftruck juist weer op de wagen bevestigd toen hij in zijn rug door een auto werd geschept. Door de klap belandde de 25-jarige op de andere weghelft. De automobilist reed zonder te stoppen verder. De wagen, vermoedelijk een rode Volvo met een bordje op het dak, verdween in de richting van het centrum van Haren. Een Burgernetmelding leverde een serieuze tip op over een beschadigde taxi. Nader onderzoek toonde aan dat de betreffende wagen niet bij het ongeluk betrokken was.

Getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die iets over de doorgereden auto weten. Er kan gebeld worden via het algemeen nummer 0900-8844 (politiebureau Haren). (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief