Vrachtwagen verliest lading, politie zoekt getuigen

691

Op maandag 24 maart verloor een vrachtwagen een deel van de lading op de rondweg N348. De afgevallen lading kwam op de voorruit van een bestelbus terecht. De politie zoekt een getuige van het ongeval.

Omstreeks 17.45 uur reed de vrachtwagen op de N348 vanuit Zutphen richting Eefde. Een lading metaal stak boven de aanhanger van de vrachtwagen uit. Toen de bestuurder onder een Politieautofietsbrug doorreed, raakte de lading de brug en viel op de voorruit van een bestelbus die in tegengestelde richting reed. Gelukkig raakte niemand gewond. Na de aanrijding reed de vrachtwagen door.

Politie zoekt getuige
Een alerte getuige noteerde het kenteken van de vrachtwagen en gaf dit door aan de bestuurder van de bestelauto. De chauffeur van de vrachtauto kon hierdoor worden opgespoord. De politie wil echter graag in contact komen met de getuige die het kenteken noteerde en doorgaf. Hebt u het ongeval zien gebeuren of weet u wie de getuige is? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000. (Bron: Politie)

Volg TotaalTrans op Twitter