Vrachtwagen rijdt door vangrail, A2 bij Echt tot drie uur dicht

683

ECHT – Een ongeluk met een vrachtwagen zorgt woensdagochtend voor grote problemen op de A2 in Limburg. Bij Echt is een vrachtwagen door de middenberm gereden. De rijbaan richting Eindhoven is dicht. De afhandeling van het ongeval gaat tot zeker 15.00 uur duren.

Vrachtwagen rijdt door middenberm, A2 bij Echt dichtOok verkeer richting het zuiden ondervindt hinder van het ongeluk. De chauffeur is bekneld geraakt bij het ongeval. De brandweer heeft de bestuurder moeten bevrijden uit zijn benarde positie.

Het verkeer richting Eindhoven staat vast over vier kilometer vanaf de afrit Born. Op de rijbaan richting Maastricht is de linkerrijstrook dicht. Dit levert drie kilometer file op vanaf Sint Joost.

Omdat het ongeluk gebeurde net voor het knooppunt Het Vonderen blijven er voor het verkeer in Zuid-Limburg weinig alternatieven over. Weggebruikers zijn aangewezen op het provinciale wegennet. Doorgaand verkeer van en naar Eindhoven of Maastricht kan beter omrijden via Duitsland (bij Venlo de grens over). Verkeer komend vanuit Maastricht wordt omgeleid middels de borden U15. (Bron: VID/Foto: Politie Echt)

Volg de actuele fileberichten

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief