Vrachtwagen ramt pijlwagen

753

Vrachtwagen ramt pijlwagenMOERGESTEL – Een vrachtwagen heeft dinsdagavond rond kwart voor tien op de A58 richting Eindhoven een pijlwagen van Rijkswaterstaat geramd. De ravage was zo groot dat de rijbaan tussen Tilburg Centrum-Oost en Moergestel geheel was afgesloten.

Vanwege wegwerkzaamheden werd het verkeer vanuit de richting Tilburg, rijdend richting Eindhoven naar één rijstrook geleid. Wegbeheerder Rijkswaterstaat had vanwege de wegwerkzaamheden een tekstwagen geplaatst. De tekstwagen sloot de rechter rijstrook af. Een verlichte pijl verwees het verkeer naar de linker rijstrook. Een 56-jarige vrachtwagenchauffeur merkte de afzetting te laat op en botste er frontaal bovenop. De gehele snelweg was bezaaid met onderdelen van de tekstbord en de vrachtwagen.

Wegafsluiting

Rijkswaterstaat sloot de rijbaan tussen de afslag Tilburg Centrum-Oost en Moergestel helemaal af. Het wegdek en de vangrail moeten gerepareerd worden. De chauffeur bestuurde een trekker/oplegger combinatie met Italiaans kenteken en was geladen met bloemen. De man ging mee naar het bureau voor het afleggen van een verklaring en het opmaken van een proces-verbaal. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief