Verkeer heeft tot in avondspits last van ongeval op A15 bij Deil

709

Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers deze hele maandagmiddag rekening te houden met verkeershinder na een ongeval op de A15 eerder vanmorgen. Op de rijbaan in de richting van Rotterdam, tussen knooppunt Deil en Leerdam, is vanmorgen een vrachtwagen door de middenberm gereden.

De opruimwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en duren naar verwachting nog tot in de avondspits. Verkeer wordt omgeleid via Utrecht Verkeer heeft tot in avondspits last van ongeval op A15 bij Deilen ’s-Hertogenbosch. De rijbaan richting Nijmegen is zojuist opengesteld. De rijbaan in de richting van Rotterdam is nog tot in de avondspits dicht vanwege opruimwerkzaamheden en een spoedreparatie aan de geleiderail.

Een kleine vrachtwagen bestuurd door een 21-jarige man uit Goor haalde een vrachtwagen met oplegger in toen deze laatste een klapband kreeg. De chauffeur van de grote vrachtwagen met oplegger, een 59-jarige man uit Rotterdam, raakte de macht over zijn vrachtwagen kwijt en reed door de vangrail de kleine vrachtwagen daarin meenemend.

Licht gewond
Via de andere rijbaan van het tegemoetkomende verkeer kwamen zij aan de andere kant van de weg in een sloot terecht. Beide chauffeurs konden vrij snel uit hun auto komen. Beiden raakten licht gewond. De weg werd in eerste instantie in beide richtingen afgesloten. Omstreeks 09.00 uur kon één rijbaan weer worden vrijgegeven. Het verkeer dat tussen de afzetting en het ongeval in de file kwam te staan werd gedoceerd over de vluchtstrook begeleid naar op- en afritten. (Bron: VID/Foto: Twitter)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief