Vos Transport bespaart door montage van Aeolus banden

711

Vos Transport uit Deventer laat onder alle trailers banden van het merk Aeolus. Volgens directeur Jules Menheere levert dit een forse besparing op.

Vos Transport heeft ruim 300 trailers. ‘De eerste stap die we doen als nieuwe trailers binnen komen, is de A-merk banden vervangen door Aeolus. In de relatie Vos Transport ontvangt certificaat ‘Duurzaam op de Weg’tussen kwaliteit en prijs én kilometrage steekt Aeolus uiterst positief af. We besparen er geld mee. Ook het komend jaar schaffen wij circa tachtig nieuwe trailers aan ter vervanging en uitbreiding van de vloot. Die gaan allemaal direct op Aeolus-banden. De mensen van bandengroothandel Heuver verwisselen de banden bij onze hoofdvestiging, daarna zwermen de trailers uit.’

Besparing
Heuver begon tien jaar geleden met de import van Aeolus. ‘Het merk wilde een sterke progressie in Europa maken’, zegt directeur Bertus Heuver. ‘Daarin zijn we samen inmiddels geslaagd. En we groeien dankzij de krachtige prijs-/productverhouding van de banden nog steeds. Wij hoeven onze klanten nauwelijks te overtuigen van de voordelen van Aeolus ten opzichte van gerenommeerde merken. De banden hebben een lange levensduur, zijn robuust en betrouwbaar. Vooral in de huidige tijd, waarin de bedrijfsresultaten snel onder druk kunnen komen, kunnen Aeolus-banden voor een substantiële besparing zorgen. Vos Transport koos voor Aeolus en realiseerde zo ook mede zijn CO2–doelstellingen, wat hen afgelopen november de Lean and Green Star van het ministerie van Infrastructuur en Milieu opleverde.’ (Bron: Heuver)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter