Vos Logistics opent duurzaam distributiecentrum in Oss

649

OSS – Vos Logistics heeft donderdag het nieuwe duurzame distributiecentrum in Oss officieel geopend. Burgemeester van Oss, Wobine Buijs-Glaudemans, Jo de Wolf (CEO Montea) en Frank Verhoeven (CEO van Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics) openden het pand.

Vos Logistics opent duurzaam distributiecentrum in OssHet nieuwe distributiecentrum van 25.600 m2 heeft 33 laad- en losdocks. Met het nieuwe dc heeft Vos haar totale opslagcapaciteit in drie jaar tijd met 35% uitgebreid naar 170.000 m2.

Draaischijf

Voor directeur Toine van Gils van Vos Contract Logistics is Oss een belangrijke logistieke draaischijf. ‘Met name voor klanten in de retail- en healthcare sector. Met dit nieuwe warehouse kunnen wij onze klanten uitstekend faciliteren in hun groeistrategie. En het nieuwe distributiecentrum is uitstekend bereikbaar zowel over de weg, via het water (Maas-haven) en per spoor. Vanuit deze AEO-gecertificeerde site verzorgen wij de orderfulfilment en toegevoegde waarde activiteiten zoals bijvoorbeeld samples- en retourenbehandeling voor haar relaties. Het eigen distributienetwerk van Vos Logistics sluit daar naadloos op aan met internationaal transport, container trucking, distributie- en consumentenleveringen.’ (Bron: Vos Logistics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief