Volvo Trucks op Carrosserie Vakdagen in Gorinchem

635

Volvo Trucks-dealers Van Dijk, Bluekens en Volvo Truck Center zijn ook dit jaar weer aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem van 3 tot en met 5 september. Op de Volvo-stand zijn drie nieuwe modellen te bewonderen: een Volvo FL, een Volvo FE en een nieuwe Volvo FM.

Volvo Trucks op Carrosserie Vakdagen in GorinchemVolgens Volvo wordt de nieuwe Volvo FM wordt ook wel de ideale allroundspeler in de Volvo Trucks-reeks genoemd. ‘De FM biedt flexibiliteit en transportefficiency van topklasse en voldoet aan de wensen van de meeste klanten. Tot de nieuwe voorzieningen behoort een verbeterde cabine en het Volvo Dynamic Steering-systeem dat de rijeigenschappen van de truck nog verder verbetert.

Maximale inzetbaarheid
De nieuwe Volvo FE- en Volvo FL-trucks kunnen nu nog gemakkelijker worden ingezet in stedelijke situaties waar wordt gevraagd om snel, flexibel en schoon transport. ‘De trucks zijn voorzien van een uitstekende combinatie van technologie en services die moeten garanderen dat de truck klaar is voor gebruik als dat nodig is. De nieuwe trucks beschikken daarnaast over een verbeterde chauffeursomgeving. Bovendien is de Volvo FL-reeks uitgebreid met een zeer competitieve 5-liter motor met vier cilinders. Op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem is naast een nieuwe Volvo FL een Volvo FE te bewonderen.

Bezoek Volvo Trucks op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem op standnummer 297.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter