Vijftien nieuwe DAF XF trekkers voor RUTOM Cargo in Lierop

565

RUTOM Cargo uit Lierop heeft onlangs vijftien nieuwe DAF XF trekkers in gebruik genomen. De trekkers zijn onderverdeeld in elf XF 460 FT Super Space Cab trekkers, met een tankcapaciteit van zo’n 1.500 liter brandstof en vier XF 460 FT Low Deck Space Cab trekkers voor de inzet van zowel mega- als standaard-opleggers.

Vijftien nieuwe DAF XF trekkers voor RUTOM CargoAlle vijftien nieuwe DAF trekkers zijn uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De verstelbare dakspoiler, aerodynamische hoekspoilers en fenders zorgen voor een verdere verlaging van het brandstofverbruik. De cabine in zowel de Space als Super Space uitvoering biedt een optimale werkomgeving voor de chauffeur.

RUTOM

RUTOM Cargo transporteert met 120 medewerkers deel- en complete ladingen, van hoogwaardige en temperatuur gecontroleerde producten naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Finland, Tsjechië en Oostenrijk. Het wagenpark is voorzien van moderne technologie. De nieuwe boordcomputer die in ieder voertuig aanwezig is dient als real time track and trace communicatie middel en scanner, zodat de documenten direct na afhandeling en/of levering online inzichtelijk zijn voor de klanten.

Loven Trucks Helmond leverde de vijftien trekkers. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief