Vijf Scania R 450 Euro 6 Streamlines voor Verbruggen

432

Verbruggen Int. Transport uit Dreumel heeft onlangs vijf nieuwe Scania R 450 Euro 6 trucks in haar vloot opgenomen. Alle vijf hebben de Topline cabine, tweede generatie Euro 6 motor en aerodynamische Streamline vormgeving. Verbruggen zet de voertuigen voornamelijk in voor het vervoer van zeecontainers.

Vijf Scania R 450 Euro 6 Streamlines voor VerbruggenTwee van de vijf nieuwe trekkers zijn compleet ADR gekeurd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Met de aanschaf is het transportmaterieel weer helemaal up-to-date en met de schone Euro 6 motoren voldoet Verbruggen aan de strengste emissienormen.

Flexitrailers

Recent nam Verbruggen ook tien nieuwe D-Tec flexitrailers, ADR gecertificeerd, in gebruik. Met deze lichtgewicht multifunctionele chassis kunnen alle soorten zeecontainers worden vervoerd. Het bedrijf is al sinds 1992 actief in het transporteren van zeecontainers vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen door heel Europa. Sinds enige jaren heeft Verbruggen een eigen warehouse met een capaciteit van 1500 m² voor op- en overslag van goederen. (Bron: Scania)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief