Vijf Renault trucks voor Beurskens

476

Nebim Groep uit Venlo heeft onlangs de laatste uit een serie van vijf Renault Trucks T afgeleverd aan Beurskens Allround Cargo uit Tegelen. De trucks worden ingezet voor internationaal transport naar Zwitserland.

Vijf Renault trucks voor BeurskensDe levering betreft een serie van zes Renault Trucks T waarvan de eerste al sinds oktober rijden. Jack Beurskens, directeur van Beurskens Allround Cargo is erg tevreden over de trucks: ‘We rijden nu al enkele maanden met de nieuwe T-serie en daar zijn we erg tevreden over. De afwerking van de trucks is van hoog niveau en de voertuigen hebben een laag eigengewicht. Ook het brandstofverbruik is bijzonder laag. Dit draagt bij aan een positieve total cost of ownership. Ik kan eigenlijk wel stellen dat het de beste auto’s uit onze vloot zijn.’

Allround Cargo

In de jaren tachtig startte Jack Beurskens onder de naam Beurskens Snelvracht een expressdienst. Later richtte het bedrijf zich steeds meer op het stukgoedvervoer door de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Italië. De naam Snelvracht werd gewijzigd in Allround Cargo BV, maar expresswerk bleef een belangrijke pijler van het bedrijf.

De vloot van Beurskens bestaat uit tachtig eenheden waaronder trekkeroplegger combinaties (tautliner/huif/city trailers), opleggers uitgerust met laadklep (kast/geïsoleerd/taut), motorwagenaanhanger-combinaties voorzien van BDF afzetsysteem met kast/tautlinerbakken en laadklep, motorwagens en kleine bakwagens onder de 3.500 kg.

Goede service

Beurskens is ook blij met de service van Nebim Groep: ‘Wij rijden al langer met Renault-trucks en waren altijd al tevreden over de service. Na de integratie met de Volvo Group is niet alleen het dealernetwerk vergroot waar wij van profiteren, maar is ook het serviceniveau gelijk gebleven of zelfs alleen maar toegenomen. Wij zijn daar heel erg over te spreken.’ (Bron: Renault)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief