Vijf nieuwe Scania 280 pk bakwagens voor Dusseldorp

778

Jos Dusseldorp Transport uit het Gelderse Lichtenvoorde heeft onlangs vijf nieuwe Scania G 280 bakwagens in gebruik genomen. Eigenaar Eddy Dusseldorp ontving de sleutels van de nieuwe Scania’s uit handen van accountmanager Lou van Rekum.

Vijf nieuwe Scania 280 pk bakwagens voor DusseldorpEigenaar Eddy Dusseldorp heeft bij de aanschaf van de voertuigen de Total Cost of Ownership zwaar laten meewegen. De nieuwe voertuigen zijn uitgerust met de zuinige en soepele en stille 280 pk negen liter Euro 6 motor. Het 1400 Nm koppel dat de motor levert biedt ruim voldoende trekkracht om het voertuig vlot door het verkeer te loodsen. Scania Opticruise en groot raamoppervlak zorgen ervoor dat de chauffeur alle aandacht op het verkeer kan richten. De laag gemonteerde G-cabine biedt de chauffeur een makkelijke in- en uitstap. De nieuwe Scania’s zijn afgeleverd door de vestiging van Scania te Gaanderen.

Sinds 1955

Jos Dusseldorp legde in 1955 de basis voor het transportbedrijf dat nu meer dan honderd mensen aan het werk heeft. In deze tijd is het uitgegroeid van een enkele wagen naar een organisatie bestaande uit 70 trekkende eenheden, 150 containerbakken en 18.000 m2 op- en overslagruimte die samen garant staan voor een stukje specialisme in de logistiek: transport van schadegevoelige producten, bijv. meubilair, tuinmeubilair, keukens, witgoed en bruingoed. Daarnaast is Jos Dusseldorp Transportbedrijf actief in verhuizingen, warehousing, dedicated transport en L2C. (Bron: Scania)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief