Vier Renault trucks voor R. Nagel

765

OUDE MEER – Transportbedrijf R. Nagel uit Oude Meer heeft onlangs vier Renault Trucks T 4×2 trekkers besteld waarvan de eerste nu rijden. De trucks worden ingezet voor het transport van luchtvracht vanaf Luchthaven Schiphol naar plaatsen binnen de Benelux. Twee trucks zijn bovendien gereed om te rijden als LZV-combinatie.

Vier Renault trucks voor R. NagelTransportbedrijf R. Nagel was van 2008 tot 2013 betrokken bij het uitvoerige testprogramma voor de Renault Trucks T en was onder de indruk van de prestaties van de truck. Het bedrijf schafte in 2013 al een Renault Trucks T aan en breidt haar wagenpark nu uit met vier Renault-trucks. In totaal beschikt het bedrijf nu over 26 Renault-trucks, variërend van een Renault Master, Midlum bakwagens, Renault Premium en T serie trekkers.

De recent aangeschafte vier Renault Trucks T beschikken over 380 en 430 pk. Het zijn 4×2 trekkers waarvan twee X-Low volume trekkers. De X-low volume trekkers hebben een schotelhoogte van slechts 95 centimeter, in combinatie met de groot volume trailers van Nagel kunnen ze tot drie meter hoog laden binnen de wettelijke hoogte van vier meter.

Uit 1938

Transportbedrijf R. Nagel werd in 1938 opgericht. Het bedrijf beschikt over ruim zeventig auto’s van verschillende grootte. Hiermee is zij in staat om verschillende soorten vrachten te verwerken. Naast de fysieke afhandeling en distributie van luchtvracht vervoert R. Nagel goederen onder geleide temperatuur.
‘Ons motto is: Uw goederen zijn onze zorg, vertelt verklaart directeur Erik Nagel. ‘Dit  staat voor snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij hebben ondervonden dat de Renault Trucks-organisatie deze waarden ook hanteert en er naar handelt en dat spreekt ons enorm aan. Deze jarenlange ervaring in combinatie met de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Renault Trucks T heeft tot de aanschaf van deze vier T-trucks geleid.’ (Bron: Renault)

Nu ook vacatures op TotaalTrans. Plaats een vacature of bekijk ze nu!

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief