Vier nieuwe DAF’s voor Jan van den Berg Transport

887

Blom-DSW heeft onlangs vier nieuwe DAF XF410 FT Euro 6 Space Cab trekkers afgeleverd aan Jan van den Berg Transport uit Delft. De trekkers worden aangedreven door de zuinige Paccar MX13 motor met 410 pk in Euro 6 uitvoering.

Jan van den Berg TransportDe motor is voorzien van een MX Motorrem en is gekoppeld aan een AS-Tronic geautomatiseerde 12-versnellingsbak van ZF. In de cabine van de trucks zijn onder andere een luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, elektrisch dakluik, een 42 liter koellade, standverwarming en automatische temperatuurregeling te vinden.

De auto’s zijn verder opgebouwd met een CB27MC, een luchthoornset, 24V contactdoos, breedtelampjes, drie toplampjes, twee verstralers en twee zwaailampen.

Jan van den Berg
Jan van den Berg Transport heeft een historie van ruim 100 jaar en beschikt over ongeveer vijftig vrachwagens, waarvan het merendeel van het merk DAF. Er zijn vijftig chauffeurs in dienst, van wie een groot aantal al lange tijd, aangevuld met drie man op kantoor die actief zijn met orderinvoer, planning en controle van de orders.’ (Bron: Blom-DSW)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter