Vermiste Zwitserse van aanvaring mogelijk gevonden

701

In het water bij de IJsseldijk in Capelle aan de IJssel is hoogstwaarschijnlijk het stoffelijk overschot van een 54-jarige Zwitserse vrouw gevonden. De vrouw raakte vermist bij een scheepsongeval dat op 16 oktober op de Nieuwe Maas bij Ridderkerk plaatsvond.

Overvaren jacht gevonden, twee opvarenden nog vermistAgenten stelden een onderzoek in bij de IJsseldijk, toen een getuige meldde dat daar mogelijk een stoffelijk overschot in het water lag. De politie vond inderdaad een lichaam en neemt gezien de omstandigheden en uiterlijke kenmerken aan dat het om de vermiste vrouw gaat. Het lichaam wordt geborgen. Door middel van forensich onderzoek kan de identiteit van het slachtoffer definitief worden vastgesteld.

Dochter gered, vader dood
De aanvaring gebeurde ter hoogte van Slikkerveer op het het drierivierenpunt van de Lek, de Nieuwe Maas en de Noord. Het jacht zonk na de aanvaring snel. De dochter van de twee vermisten kon worden gered. De vader wist uit het jacht te komen. Personeel van de FastFerry zagen hem in het water, maar konden hem niet redden. De man werd later dood aangetroffen.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter