Vermiste Dominique terecht

644

De vermiste 14-jarige Dominique Heijster uit Gassel is woensdagochtend aangetroffen. Een tip naar aanleiding van een oproep in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zette de politie op het goede spoor.

Dominique werd aangetroffen op een adres in de regio Nijmegen. Het meisje verkeert in goede gezondheid. Er is geen enkele aanleiding te Vermiste Dominique Heijster is gek van vrachtwagensveronderstellen dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf. Ze verbleef bij bekenden. De politie is met het meisje in gesprek. In haar belang worden verder geen mededelingen gedaan over de omstandigheden waaronder zij tijdelijk verdween.

Onderzoek
Dominique werd maandag 24 maart rond 09.15 uur voor het laatst gezien in Gassel. Sindsdien ontbrak elk spoor. De politie heeft gedurende het onderzoek diverse acties ondernomen om achter de verblijfplaats van Dominique te komen. Ook doorzochten speurhonden het gebied rondom de aangetroffen fiets, is er op locaties gekeken waar Dominique wel eens verblijft en is er met mensen uit haar omgeving gesproken. Ook werd een politiehelikopter ingezet. Aandacht in de opsporingsprogramma’s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht leidden uiteindelijk mede tot haar terugvinden. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief