Vermiste Dominique Heijster is gek van vrachtwagens

663

De politie is op zoek naar de 14-jarige Dominique Heijster. Zij droeg een zwarte trainingsbroek en een paarse jas. Dominique is gek van vrachtwagens.

Het meisje, dat enigszins verstandelijk beperkt is, verblijft in Gassel. Ze is daar maandag 24 maart rond 09.15 uur voor het laatst Vermiste Dominique Heijster is gek van vrachtwagensgezien. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Haar fiets is die dag rond 17.00 uur afgesloten aangetroffen nabij een tuincentrum aan de Turnhoutseweg in Gassel. Dominique heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1,55 meter lang en heeft rood/bruin haar in een staart. Ze droeg een paarse jas en een zwarte (trainings)broek.

Politie-acties
De politie heeft inmiddels diverse acties ondernomen om achter de verblijfplaats van Dominique te komen. Er is een Burgernetbericht uitgedaan en er is een tweet met foto verstuurd. Ook heeft een speurhond het gebied rondom de aangetroffen fiets doorzocht, is er op locaties gekeken waar Dominique wel eens verblijft en is er met mensen uit haar omgeving gesproken. Dinsdagmiddag heeft een politiehelikopter het gebied vanuit de lucht bekeken, maar ook dit heeft geen resultaat opgeleverd.

Informatie gezocht
Dat heeft helaas nog niet geleid tot de verblijfplaats van het meisje. De politie zet het onderzoek naar het meisje voort en is daarom op zoek naar mensen die Dominique sinds maandagochtend 24 maart nog hebben gezien of weten waar ze nu verblijft. Zij kunnen bellen met de politie in Cuijk via 0900-8844. (Bron: Politie)

Volg TotaalTrans op Twitter