Verladers vinden MSC best presterende rederij van 2013

485

Rederij MSC heeft vrijdagmiddag de ‘EVO Container Liner Shipping Award 2013’ gewonnen. Daarmee is de rederij volgens de leden van verladersorganisatie EVO de best presterende rederij van 2013.

EVO onderzoekt ieder jaar hoe servicegericht containerlijnvaartrederijen zijn richting hun klant, de verlader. De best presterende rederij wint de ‘EVO Container Liner Shipping Award’. Chris Bruggink, voorzitter van EVO, reikte de prijs vanmiddag uit aan Maurizio Aponte, CEO van MSC Europe.

Tariefopbouw
Uit het onderzoek blijkt onder meer dat MSC transparant is over de tariefopbouw. ‘Veel rederijen riepen de afgelopen jaren allerlei toeslagen in het Verladers vinden MSC best presterende rederij van 2013leven, maar voor veel bedrijven is het onduidelijk of deze toeslagen terecht zijn. Verladers loven de transparantie van MSC op dit gebied. Ook levert de Zwitsers-Italiaanse rederij volgens het onderzoek containers van een hoge kwaliteit. Voor leden van EVO, die bijvoorbeeld voedingsmiddelen te vervoeren hebben, zijn schone containers belangrijk.’

Reserveringen
De leden van EVO prijzen MSC ook om haar betrouwbaarheid. ‘Verladers proberen hun goederenstroom zo efficiënt mogelijk te plannen – als een container bijvoorbeeld niet zoals beloofd met een schip mee kan, heeft dit nadelige gevolgen voor de productielijn van bedrijven. Volgens het juryrapport communiceert MSC duidelijk over reserveringen en heeft de rederij een goede klantenservice.’ (Bron: EVO)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter