Verladers kiezen beste rederij

566

ZOETERMEER – Voorzitter Chris Bruggink van verladersorganisatie EVO reikt 13 november de ‘EVO Container Liner Shipping Award 2014’ uit aan de beste rederij van 2014. Vorig jaar vonden de verladers MSC nog de beste rederij. De prijsuitreiking vindt plaats in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Verladers kieen beste rederijEVO onderzoekt ieder jaar hoe servicegericht containerlijnvaartrederijen zijn richting hun klant, de verlader. Leden van EVO beoordeelden de afgelopen maanden daarom alle rederijen op punten als betrouwbaarheid, communicatie, punctuatie, prijs, en vaarroutes.

Kwaliteit

Nederlandse bedrijven vervoeren een groot deel van hun goederen met containers. Containerschepen vervoeren de goederen vervolgens over de hele wereld. De rederijen die de containerschepen vervoeren, zijn voor Nederlandse verladers dus zeer belangrijke partners. EVO wil daarom inzicht krijgen in de kwaliteit van de dienstverlening van de afzonderlijke containerlijnvaartrederijen, om zo samen met de rederijen te kunnen werken aan een verbetering van de dienstverlening. (Bron: EVO)

Lees ook:
Verladers vinden MSC best presterende rederij van 2013

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief