Verkiezing Spoorman/Spoorvrouw van het jaar

812

Cees van Altena, interim manager van het voorlichtingsbureau Rail Cargo, heeft onlangs tijdens het Spoorcafé het startschot gegeven voor de verkiezing van Spoorman/Spoorvrouw van het jaar. Met dit initiatief wil het voorlichtingsbureau haar waardering uiten voor personen die zich in de praktijk sterk maken voor de promotie van het railgoederenvervoer.

Verkiezing Spoorman/Spoorvrouw van het jaarVorig jaar werd Cor Hoenders, voormalig directeur van RSC Rotterdam, gekozen tot Spoorman van het jaar. De vraag is wie dit jaar in zijn voetsporen van Hoenders treedt. Het voorlichtingsbureau roept daarom iedereen op een kandidaat te nomineren, uiteraard voorzien van een schriftelijke motivatie.

Nominaties kunnen tot uiterlijk 31 maart ingezonden worden via info@railcargo.nl onder vermelding van Spoorman/Spoorvrouw van het jaar. Een deskundige jury bepaalt wie tot Spoorman/Spoorvrouw van het jaar wordt verkozen.
De uitslag van de verkiezing wordt tijdens het Spoorcafé op donderdag 18 april in het Zalmhuis te Rotterdam bekend gemaakt.