Verkeershinder Hartelbrug Spijkenisse vanwege onderhoud

426

De provincie Zuid-Holland voert van 7 oktober tot en met 4 november dag en nacht groot onderhoud uit aan de Hartelbrug in Spijkenisse. Weggebruikers moeten met name in de spits rekening houden met ernstige verkeershinder en extra reistijd vanwege stremming en afsluitingen.

Verkeershinder vanwege onderhoud Hartelbrug Spijkenisse De werkzaamheden betreffen het versterken van de beweegbare delen, met daaraan gekoppeld onder meer renovatie van het asfalt, de rij-ijzers, de brugleuningen, de middenberm en de bekabeling. Verder worden de betonnen hoofdoverspanning de betonconstructie gerepareerd en versterkt.

Omleidingsroutes
Gedurende het groot onderhoud blijft altijd één brugdeel beschikbaar. Weggebruikers vanuit Spijkenisse kunnen ook kiezen voor de omleiding: Spijkenisserbrug richting Aveling – N492 (Groene Kruisweg) – richting Rhoon – toerit A15. Weggebruikers richting Spijkenisse vanaf de A15 kunnen kiezen voor afrit 12 Harmsenbrug/Brielle of afrit 19 Rhoon/Charlois – N492 (Groene Kruisweg) – Aveling – Spijkenisserbrug.

Ná 4 november
Vanaf 5 november tot eind december 2013 vinden de werkzaamheden alleen ’s nachts tussen 20.00 uur en 05.00 uur en in de weekenden plaats waardoor er dan hinder is, omdat er één brugdeel beschikbaar is.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter