Verkeershinder A28 knooppunt Hoevelaken

589

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 11 juli 21.00 uur tot zondag 13 juli 08.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de A28 ter hoogte van knooppunt Hoevelaken, zowel in de richting van Zwolle als in de richting van Utrecht.

Er wordt gewerkt aan het dek van het spoorviaduct ten zuiden van het knooppunt. Om deze werkzaamheden veilig en goed uit te kunnen voeren, worden de hoofdrijbanen van de A28 en diverse verbindingswegen afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingen en een Verkeershinder A28 knooppunt Hoevelakenextra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen en omleidingen vrijdag 11 juli 21.00 uur tot zondag 13 juli 08.00 uur:

  • A28 hoofdrijbaan vanuit Zwolle richting Utrecht afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de parallelrijbaan.
  • A28 hoofdrijbaan vanuit Utrecht richting Zwolle afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de parallelrijbaan.
  • Verbindingsweg A1-A28 (Amsterdam richting Utrecht) afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A28 richting Zwolle, via af- en oprit Amersfoort-Vathorst (8a), gevolgd door de A28 richting Utrecht.
  • Verbindingsweg A1-A28 (Apeldoorn richting Utrecht) afgesloten. Verkeer in de richting van Utrecht wordt omgeleid via de A1 richting Amsterdam, gevolgd door de A27 richting Utrecht. Verkeer in de richting van Amersfoort wordt omgeleid via de A1 naar Amersfoort-Noord (13).

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. (Bron: RWS)

Bekijk alle foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek in het Oranjealbum

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief