Verkeerschaos rond Rotterdam

613

Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers rondom Rotterdam voor een zeer drukke ochtendspits. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om de snelwegen rondom Rotterdam deze maandagochtend te mijden en een alternatief te zoeken, bijvoorbeeld door met het openbaar vervoer of op een ander moment te reizen.

Verkeerschaos rond RotterdamMaandagochtend vroeg is op de A16 ter hoogte van Rotterdam-Centrum een vrachtwagen door de vangrail heen gereden. De hoofdrijbaan voor verkeer richting Dordrecht/Breda is dicht, op de parallelrijbaan is slechts 1 rijstrook beschikbaar. De opruim- en herstelwerkzaamheden duren naar verwachting nog tot in de middag.

Verkeer op de ruit Rotterdam wordt omgeleid via de A4 Beneluxtunnel. De verwachting is dat het op deze omleidingsroute erg druk zal worden. Ook op de omleidingsroutes voor verkeer vanuit Utrecht/Amsterdam (A27 tot knooppunt Gorinchem, vervolgens A15 richting Rotterdam) wordt het naar verwachting erg druk.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de actuele verkeersinformatie via onder andere radio en internet te volgen. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief