Verbod vracht- en landbouwverkeer op Maasbrug Roermond

454

Verbod vracht- en landbouwverkeer op Maasbrug RoermondDe Maasbrug in Roermond is 31 augustus van 12.00 tot 22.00 uur gestremd voor vracht- en landbouwverkeer. Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de Maasbrug en 31 augustus vindt de derde betonstort plaats.

Vrachtverkeer wordt omgeleid via de A2 en A73. Omleidingsroutes staan ter plaatse met tekstkarren aangegeven. Vrachtverkeer met bestemming Hatenboer/De Weerd kan via de A2 en de N280 zijn bestemming bereiken.
Landbouwverkeer wordt omgeleid via het lokale en regionale wegennet (Heel, Wessem, Maasbracht) en de brug bij Wessem. Omleidingsroutes staan ter plaatse aangegeven.
Groot onderhoud Maasbrug

Uitharden
Onderdeel van het groot onderhoud aan de Maasbrug is het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardig beton. Het zorgt ervoor dat de brug weer vele jaren grote hoeveelheden (zwaar) verkeer kan verwerken. Om de kwaliteit te garanderen moet het beton gecontroleerd worden aangebracht. Tijdens het storten en uitharden van het beton mogen er niet te veel trillingen optreden.

De afsluiting is onder voorbehoud. In geval van ongunstige weersomstandigheden (met name zware regenval) kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter