VeldhovenGroup besteedt warehousing uit aan CB

634

AMSTERDAM – Het pan-Europese modehuis VeldhovenGroup heeft vanaf 1 januari 2015 al haar warehousing activiteiten uitbesteed aan logistiek dienstverlener CB Fashion. De uitbesteding stelt VeldhovenGroup in staat zich meer toe te leggen op haar kerntaken; het ontwerp, de productie en marketing voor de vier gevestigde merken Sandwich, Turnover, DEPT en Olsen.

VeldhovenGroup besteedt warehousing uit aan CBMet de uitbesteding is onder meer de overname van een warehouse van 9.000 m2 in Alphen aan den Rijn gemoeid, met state-of-the-art reconditioneringsmogelijkheden en een kledingsorter. Daarnaast komt een aantal logistieke medewerkers van VeldhovenGroup in dienst van CB Fashion.

Tevreden

VeldhovenGroup en CB Fashion werken al jarenlang samen en CEO Martijn Veldhoven is daar tevreden over. ‘We weten dat we de hoogste professionaliteit en toewijding krijgen van CB Fashion. CB Fashion brengt in alle distributiekanalen uitgebreide kennis van fashion logistiek samen met de capaciteiten die passen bij de steeds veranderende vragen uit de markt. We zijn verheugd met CB Fashion als logistieke partner. Dit zorgt ervoor dat VeldhovenGroup zich kan concentreren op datgene waar we het beste in zijn: het creëren van toonaangevende fashion voor vrouwen.’

VeldhovenGroup

VeldhovenGroup ontwerpt, produceert en vermarkt Europese mode via haar merken Sandwich, Turnover, DEPT en Olsen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland en zijn creatieve basis in Amsterdam en Hamburg. Wereldwijd heeft het bedrijf kantoren, productielocaties en showrooms. VeldhovenGroup opereert online en via meer dan 5.000 shop-in-shop, franchise en retailformules in twintig landen. Het bedrijf heeft meer dan 1.200 mensen in dienst. (Bron: CB)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief