Veiling trucks en opleggers failliete Goes Transport

1061

Veiling trucks en opleggers failliete Goes TransportVeilinghuis Troostwijk is begonnen met de online veiling van de inboedel van het failliete Goes Transport uit De Meern. Belangstellenden kunnen tot 17 juli bieden op tachtig trucks, veertig koelopleggers, diverse bedrijfswagens en een oldtimer Scania truck van bouwjaar 1965. Deze moet minstens 25.000 euro opbrengen.

De directie van Goes Transport vroeg begin mei het faillissement van het transportbedrijf aan. De financiële problemen bij Goes Transport waren al geruime tijd bekend.

Goes kondigde begin maart nog een grootschalige reorganisatie aan. Vakbonden gingen met Goes in overleg over een sociaal begeleidingskader, maar het bedrijf kon geen overeenstemming met de Belastingdienst bereiken over de schuld die er bij de Belastingdienst was. Bovendien verlaagde de bank het krediet. De aandeelhoudersvergadering besloten toen zelf het faillissement aan te vragen.’

Koninklijk

In september ontving Goes Transport nog het predicaat Koninklijk tijdens de viering van het 100-jarig jubileum. De Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen prees de ondernemersgeest van de familie Goes in zijn toespraak. (Bron: Troostwijk)

Meer nieuws over Goes Transport:
Geen doorstart Goes Transport
Goes Transport failliet
Hogere marges na samenwerking DailyFresh en Goes Transport
Goes Transport bestaat 100 jaar

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief