Veenstra Transport neemt R. de Leeuw over

945

Veenstra Transport neemt R. de Leeuw overW. Veenstra Transport uit Tijnje heeft de activiteiten van R. de Leeuw in Ouwsterhaule overgenomen. R. de Leeuw besloot vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd zijn bedrijf te beëindigen.

R. de Leeuw was 43 jaar lang in de regio actief met zijn kipper voor bedrijven, particulieren en de regionale overheid. Daarnaast werkte hij jarenlang voor de gemeente Skarsterlân, onder meer in de gladheidsbestrijding. In 2005 investeerde De Leeuw nog in een nieuwe Iveco 8 x 8 met een zijdelings- en achteroverkipper.

Uitbreiding
W. Veenstra heeft vier voertuigen en twee diepladers, maar een 8 x 8 en een zijdelingse kipper ontbreekt. W. Veenstra ziet de overname dan ook als een kans om de activiteiten uit te breiden en de service aan de klant te verbreden. ‘Onze eigen voertuigen zijn 8 x 4 trucks. We hebben met deze Iveco nu een volwaardig terreinvoertuig in het wagenpark. Onze activiteiten hebben vooral betrekking op de wegenbouw waarvoor wij met geïsoleerde kippers werken. Verder vervoeren wij wegenbouwmaterieel met onze aanhangwagen-diepladers.’ (Bron: TLN)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter